Manoir Montdidier

Restaurant en chambres d'hôtes

Boek direct voor
155€ per nacht


Restaurant ter plaatse

Front1
Restaurantsalle
Wine cellar
DSC_0651
Dining
Fromage plateau
Salon
Salon de jeux

Vier je verjaardag of speciale

gebeurtenis in Montdidier

diners, zwembadfeesten, barbecues

Laat je verleiden...

Le De Montdidier Manor, tot de laatste tijd herboren uit zijn slaap tijdens de Grote Oorlogen, heeft zijn historische geest en de charme van het plattelandsleven herwonnen. Dit herenhuis is gerenoveerd in een authentieke stijl en met edele materialen en is een trotse weergave van het leven in de 18e en 19e eeuw. De kamers zijn ingericht met antiek uit de tijd en kunstvoorwerpen. U kunt de literatuur van Lamartine, Molière of Flaubert doorbladeren in de grote bibliotheek en zijn curiositeitenkabinet, speelkaarten of schaken in de grote lounge, om een ​​fles Bourgogne te kiezen in de grote wijnkelder of gewoon relaxen naast het verwarmde zwembad en de jacuzzi. Wandel door de tuinen langs paden omzoomd door het landschap dat doet denken aan Toscane. Ga naar het dorp met zijn Romaanse kerk uit de twaalfde eeuw, bezoek het middeleeuwse stadje Cluny of een van de vele kastelen in de regio. Montdidier ligt tussen de beroemde wijngaarden van Beaujolais en Mâconnais. Lunch in de theesalon van het Manoir of dineer in een van de vele regionale restaurants. Het Montdidier Manor is een romantische plek, een plek voor volwassenen, een plek waar geschiedenis, architectuur, fauna en flora elkaar ontmoeten in harmonie en schoonheid. 

 

Wij accepteren geen kinderen onder de 18 jaar oud.

 

Pool Bed and Breakfast

Ontspan je…

 

Geniet van een glas wijn uit onze kelder naast het 14m verwarmde zwembad of geniet van de spa voor 6 personen, maak een wandeling in de tuinen

Montdidier Bed and Breakfast

Kalmte...

 

Breng tijd door in de bibliotheek met Lamartine, Flaubert of Molière, geniet van een glas cognac of blader door het rariteitenkabinet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Montdidier Bed and Breakfast

Cultuur 

Bezoek de 1100 jaar oude benedictijnse abdij van Cluny of bezoek Romeinse kerken, kastelen en prehistorische vindplaatsen. Breng een dag wijnproeverijen door in de wijngaarden van Beaujolais of Maconnais.

Montdidier Bed and Breakfast

Laat je verleiden...

 

Restaurant "Au Manoir"

Regionale keuken

Laten we het diner voor een speciale gelegenheid regelen of probeer een van de lokale restaurants op slechts enkele minuten van het landhuis.